Det siger klienterne

Autoriseret Psykolog og Parterapeut


Joan FolkmannTine 28 år :


Den gang jeg fik angst troede jeg, at jeg var ved at blive gal. Men Joan fik mig hurtigt overbevist om, at det nok ikke var så slemt endda. Og I løbet af meget kort tid fik jeg styr på mig selv og min angst igen. Jeg er meget taknemmelig for den hjælp jeg fik.


Torben, 54 år :


Jeg har gået hos Joan I mange år efterhånden. Det er rart at have en som hende, hvor man kan få renset ud med jævne mellemrum. Jeg kommer hos hende en gang hver 6. uge. Det bliver jeg nok ved med. Jeg går jo også til fysioterapeut og frisør for at blive vedligeholdt.


Charlotte, 47 år :


Jeg stod i mit livs første store krise, hvor ægteskabet gennem mange år skrantede og tanker og følelser var blevet fuldstændig umulige at holde rede på.

Vi valgte at gå i parterapi hos Joan og hun var utrolig god til at hjælpe os med at finde ind til kernen og overskueliggøre alt det der var kaos.

 Jeg har anbefalet Joan til et af mine vennepar, som også har været glade for deres forløb og vil klart fremover anbefale Joan til andre der kommer i samme situation.

Det siger klienterne


Jeg møder så mange søde, skønne, sjove og interessante mennesker hver eneste dag. Jeg er dybt taknemmelig for dem, og for at jeg kan hjælpe dem gennem kriser og problemer, så de kommer godt videre i deres liv.


Her er nogle af de roser jeg har fået.

Henrik, 42 år :


Ingen skulle komme og fortælle mig hvordan og hvad jeg følte. Slet ikke en psykolog. Det vidste jeg meget bedre selv…… Jeg blev klogere.

Joan har hjulpet mig igennem min skilsmisse, rejst mig op og fået mig til at se positivt på fremtiden og stå med ret ryg efterfølgende.Susse, 41 år :


Jeg var rigtigt ked af det, stresset og sygemeldt efter mange aborter og fertilitetsbehandlinger. Jeg var skeptisk inden første møde med Joan, da jeg var nervøs for at møde en "jeg hører hvad du siger" type. Min tvivl blev i den grad bragt til skamme. Joan var virkeligt en jeg kunne forholde mig til og hun hjalp mig utroligt meget på kort tid. Jeg fandt ro og fandt ud af at det er nytteløst at banke sig selv i hovedet med ting man ikke selv er herre over. Joan har min varmeste anbefaling.


Per, 59 år:


Joan formåede på sin egen stille og rolige måde at skabe tillid mellem os.

Jeg har altid fast mistillid til psykologer, men jeg har ændret mening efter mit møde med Joan. Hun er bare god.

Hos Joan blive man mødt med et smil, et godt humør og alligevel en alvorlig og tillidsvækkende samtale.

Lone, 34 år :


For 3 år siden gik min mor bort, pludseligt og uventet. Jeg indså hurtigt at jeg måtte have hjælp til at tackle alle de følelser som det bragte frem. Gennem mit forsikringsselskab fik jeg meget hurtigt kontakt til Joan.

Vores første møde var intenst og forløsende. Jeg følte mig hørt og anerkendt. Uanset hvilken følelse jeg bragte frem, lyttede Joan og guidede mig sikkert igennem. Joan kom aldrig med løsning, jeg fik altid selv lov til at arbejde for løsningen. Men jeg fik al den hjælp og støtte der var brug for.

Joan var også god til at drage paralleller og trække dagligdagen ind i vores samtaler, det var aldrig højtflyvende og abstrakt. Jeg gik altid derfra med noget som jeg kunne tage med videre.

Vi fik, som tiden gik, virkelig vendt meget. Det har givet mig en god ballast som jeg stadigvæk bruger af, og en klippefast tro på mig selv og mine følelser.

Skulle jeg igen en dag, og det ved man aldrig, få brug for en psykolog, så har jeg gemt Joans telefonnummer.

Søren, 38 år:


Vores ægteskab kunne desværre ikke reddes. Men med den hjælp og vejledning vi fik hos Joan, blev vores skilsmisse langt mindre dramatisk end hvis vi havde stået med det hele uden hjælp.

Marianne, 48 år:


Du er en stjerne, Joan :)

© Copyright. All Rights Reserved.